Kynologische rassen

Katten kunnen echter al vanaf de leeftijd van zes tot acht weken worden gesteriliseerd of gecastreerd. Bij gecastreerde katten kan het zijn dat ze minder moeten eten om niet aan te komen. Ze beginnen hun eerste tandjes te krijgen als ze twee of drie weken oud zijn, en de rest groeit er in de eerste maanden in. De melktanden van huiskatten worden vervangen door blijvende tanden tegen de tijd dat ze ongeveer 5 maanden oud zijn. Bij grote katten duurt het meestal langer voor ze hun blijvende tand krijgen. De meeste kittens worden met het hoofd naar voren geboren, maar sommigen kunnen omgekeerd geboren worden.
soorten wilde katten in indiana Ze worden meestal beschreven als de mopshondjes van de kattenwereld dankzij hun verkorte gezicht. De eerste Perzen werden gedocumenteerd in de jaren 1620, hoewel deze eerste katten waarschijnlijk op een of andere manier verschilden van de katachtige die we nu hebben. Officieel werden ze pas in de 19de eeuw herkend. Ze kunnen vriendelijk zijn tegen mensen die ze kennen, maar ze zijn ook een beetje gereserveerd en onafhankelijk. Ze knuffelen soms graag, maar gewoonlijk alleen met mensen die ze goed kennen. Ze hebben langere achterpoten dan de meeste rassen, wat hen in staat stelt te rennen door de poot verder uit te strekken.
Niet al deze katten komen uit unieke gebieden, zoals hun namen doen vermoeden. Zij zijn afkomstig uit dit land, maar zij hebben namen gekregen die lijken op hun uiterlijk of op de plaats van waaruit een deel van hun voorouders is gekomen. We hebben een lijst van slechts een paar van de waarschijnlijk meest bekende Amerikaanse rassen hier.
Het is geen verrassing dat deze poesjes zich gedragen alsof ze nog in de jungle zijn. Wees er dus zeker van dat u bereid bent veel tijd door te brengen met uw goede katachtige vriend voordat u een Singapura in huis haalt. Ontdek hoe u uw huis kittenproof kunt maken, zodat uw nieuwe kat zich veilig en tevreden voelt, terwijl u zich een zelfverzekerde nieuwe huisouder voelt. Voedselbeloningen, zoals een paar brokjes Science Diet® kattenvoer, moeten worden gegeven voor het gebruik van de kattenbak of krabplaats, het spelen met speelgoed en het ontspannen zijn wanneer u met haar omgaat. De Cat Fanciers' Association , het belangrijkste Amerikaanse registratieorgaan voor katten, erkent bijvoorbeeld vierenveertig verschillende rassen vanaf 2018. Fédération Internationale Féline, met lidorganisaties in veertig landen, erkent achtenveertig rassen onderverdeeld in 4 categorieën.
Als je dit aan de oude Egyptenaren zou vertellen, zouden ze stomverbaasd zijn. De Noorse Boskat wordt zo genoemd omdat hij inheems is in de natie Noorwegen. Deze statig uitziende kat kan tot 22 pond wegen en is zonder twijfel een van de grootste tamme katten op aarde. Een Maine Coon behoort tot een van de grootste gedomesticeerde rassen en valt dus zonder twijfel op. Wees niet op je hoede voor zijn gigantische omvang, want deze goedmoedige kat is een delicate grote. Als u soortgelijke artikelen wilt lezen als Alle soorten lynxen met hun kenmerken, raden wij u aan onze categorie Feiten over het dierenrijk te bezoeken.

They posted on the same topic

Trackback URL : https://haley53haley.werite.net/trackback/7218596

This post's comments feed